* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

Waardevolle momenten

By Posted on 0 3 m read 60 views

S

inds een aantal jaar bestel ik mijn foto’s online via Lalalab. Ik ontdekte de app een tijdje geleden via het Social Media. De roze opvallende kleur van de app en de vrolijke foto’s maakten direct een goede indruk. Nu bestel ik eigenlijk bijna al mijn fotoalbums en foto’s via de app. Lekker makkelijk want dat kan gelijk vanaf je telefoon. Waarom niet gewoon bij een bekende fotozaak in de buurt bestellen vraag je je misschien af. Lees mee waarom ik voor deze website kies en welke voordelen het voor jou kan hebben om jouw waardevolle momenten te creëren.

Retro fotoprints

In mijn eerdere blog Hippe fotoprints van Lalalab heb ik je al in het kort verteld wat ik met mijn foto’s doe. Nu, anderhalf jaar later, is er niet veel veranderd. Ik print nog steeds (lekker ouderwets maar dan in een nieuw jasje) mijn foto’s. Op deze manier bewaar ik mijn waardevolle momenten en kan ik ze later nog een keer terugkijken. Natuurlijk kan dat digitaal ook wel maar sla je je foto’s bijvoorbeeld op in je telefoon dan wordt het lastig als je een nieuw toestel krijgt. Nu er wat meer regenachtige en donkere dagen aankomen kun je dus mooi iets met jouw foto’s doen.

FotoboxWaardevolle momenten

Misschien denk je nu, ja maar ik hang foto’s een tijdje op en wat dan? Lalalab heeft voor jouw waardevolle momenten een leuk idee! Ik mocht het uitproberen en ik kan je vertellen dat het echt super handig (en leuk) is! De fotobox is er in verschillende maten. Je ontvangt jouw printjes dan in een handig doosje waar je zelf ook nog iets op kunt schrijven. Ik heb er bijvoorbeeld een datum of een moment op geschreven. De doosjes hebben ieder seizoen een ander printje en ze zijn ook niet zo groot. Heb je dus geen tijd om foto’s in een album te doen of wil je snel foto’s bestellen, dan is dit de oplossing!

Fotoboek

Van speciale momenten zoals een mooie reis maak ik graag een fotoboek. Leuk om te laten zien of zelf in te bladeren. Mijn kinderen vinden het heerlijk om lekker foto’s terug te kijken. En sla je foto’s alleen op in je telefoon dan zorg je er ook voor dat je meer schermtijd hebt. Ik wil soms juist even geen telefoon in mijn hand hebben. Een fotoboek is dan ideaal!

Fotomagneetjes

Vroeger spaarde ik magneetjes. Dat klinkt misschien een beetje stom maar elke keer als ik op een nieuwe bestemming was, op vakantie of op studiereis, kocht ik een magneet. Mijn hele koelkast hing vol met herinneringen van al mijn reizen. Maar toen kregen we een andere keuken. Met een ingebouwde koelkast. Heel leuk maar al die magneetjes liggen nu in een doosje in de kast. Heb jij nog wel het voordeel dat je magneetjes op jouw koelkast kunt plakken? Top! Dan heeft lalalab nog iets leuks. Ik bestelde een zakje magneetjes om cadeau te geven met foto’s erop van mijn kinderen. Dus ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje? Kijk dan eens op de website van Lalalab.

Kortingscode

Wil je ook foto’s bestellen, een fotoalbum maken van jouw waardevolle momenten of een cadeautje bestellen? Met de kortingscode CHANSTILE20 krijg je nu 20% korting op jouw bestelling! Installeer de app op je smartphone of tablet of plaats jouw bestelling via de website. Meer weten? Stel je vraag gerust onder mijn blog.

Liefs,

close
* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *