* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

Vet Gezond

By Posted on 0 3 m read 37 views

B

egin dit jaar kwam ik in contact met Kevin van Vet Gezond. Hij vertelde mij dat hij eigenaar is van dit restaurant. Het concept is hip en trendy en past helemaal bij deze tijd. Het restaurant heeft een leuke uitstraling en bied heerlijk eten tegen vriendelijke prijzen. Ik hou van een gezonde leefstijl maar wel met afwisseling en in combinatie met af en toe een bezoek aan eetgelegenheden waar mijn kids de voorkeur voor hebben. Vandaag neem ik je mee naar een hotspot in Leiden. Vet Gezond is een jong en servicegericht restaurant met een huiselijke sfeer. Waarom? Dat lees je in mijn blog.

Cozy binnen of zonnig buiten

In dit trendy restaurant kun je kiezen waar je wilt zitten. Bij regenachtig weer kun je kiezen om cozy binnen te zitten. Wat meteen opvalt als we hierbinnen komen is de huiselijke en gezellige sfeer. Dat nodigt meteen uit om hier te gaan eten. Relaxed op de bank of aan de bar. Een tafeltje voor twee of aan de lange bank met vrienden. Er is zelfs aan de kids gedacht en verveel je je dan pak je toch Vet Gezond gewoon een spelletje of een stripboek. Grappig detail is hier de kast met spelletjes. Heerlijk ouderwets en zo ontspannen. Het voelt hier alsof we weer teruggaan naar de tijd van zonder mobieltjes en even samen lol kunnen maken zonder dat iedereen naar zijn schermpjes kijkt. Hou je van wat meer serieuze spelletjes dan kun je altijd nog een potje schaken. Het grote schaakspel is niet te missen als je binnenkomt.

Bij mooi weer zit het terras buiten al snel vol. Onder het genot van een hapje en drankje kun je hier lekker bijkletsen met je vrienden.

Op de menukaart

Vet Gezond heeft een groot assortiment aan gezonde maaltijden en drankjes. Maar daarnaast serveren ze ook pizza’s en bier. Voor iedereen is er wel wat lekkers te vinden. En kom je hier vaker dan raad ik je aan steeds iets nieuws te proberen.

Lunch

Ik mocht hier lunchen en liet me hierbij verrassen. Op de lunchkaart van Vet Gezond staan bijvoorbeeld diverse broodjes zoals:

  • Oosterse kip met aïoli
  • Huisgemaakte makreelsalade
  • Carpaccio met truffelmayonaise
  • Pikante hummus met gegrilde groenten
  • Warme beenham met honingmosterdsaus

Maar je kunt hier ook gewoon een uitsmijter bestellen hoor. Verder staan er op de lunchkaart van Vet Gezond ook super lekkere soepen, wraps, pizza’s en salades. Kun je echt niet kiezen wat je wil eten (net zoals ik) dan maakt Kevin gewoon iets lekkers voor je. Vet Gezond

Drankjes

Ik ben echt gek op smoothies en het liefst drink ik die elke dag. Kom jij aan je dagelijkse vitamientjes? Soms zitten er te weinig uren in een dag en betrap ik mezelf erop dat ik nog geen fruit op heb. Voor mij is het een uitkomst om voor het hele gezin smoothies te maken. Daar doe ik groente en fruit in zodat iedereen alle vitamientjes binnen krijgt. Niet zo gek dus om bij Vet Gezond een smoothie te bestellen. Ze zijn niet alleen gezond maar ook nog eens superlekker! Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de lekkerste combinaties zoals:

  • Aardbei-mango
  • Avocado-peer-appel-kiwi-mint
  • Gember-appel-wortel-citroen

Er staan natuurlijk nog veel meer lekkere combinaties op de kaart, maar dat moet je zelf maar ontdekken.

Dineren of bestellen

Bij Vet Gezond kun je ook lekker dineren of eten laten bezorgen. Dit geldt ook voor de lunch en drankjes. Handig als je een grote meeting hebt of niet weg kunt van de plek waar je bent. Wil je eten bestellen of ben je na het lezen van mijn blog nieuwsgierig naar de menukaart? Check de website van Vet Gezond voor meer informatie.

Alle lof gaat naar het vriendelijke personeel hier en naar de eigenaar van dit restaurant. Kevin, bedankt dat wij mochten komen proeven en we komen hier zeker vaker! Wat mij betreft een aanrader.

Liefs,

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *