* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

Uit eten in Zeeland

By Posted on 0 3 m read 47 views

E

en paar weken geleden schreef ik een blog over strandhoppen in Zeeland en vandaag gaat mijn blog over uit eten in Zeeland. Best toepasselijk vind ik, want na een dagje strand heb je vaak zin om ergens nog lekker een hapje te gaan eten. En Zeeland heeft zoveel leuke plekjes. Vandaag deel ik er een paar met jullie.

Typisch Zeeuws uit eten in Zeeland

Er zijn een aantal restaurants waar je ook echt de smaak van Zeeland kunt proeven. Bijvoorbeeld bij restaurant Proef Zeeland in Vrouwenpolder. De zeevruchten staan hier centraal en mocht je in de buurt logeren dan kun je het eten ook afhalen. Vrouwenpolder is ook één van mijn favoriete fotolocaties in Nederland. Wil je liever een snelle hap dan kun je ook een visje halen bij Restaurant De Lekkerbek aan de parkeerplaats vlakbij de trap.

Nog zo’n typisch Zeeuws restaurant met vis is Seafarm in Kamperland. Vriendelijk personeel, voldoende parkeergelegenheid en verse vis.

Restaurant Zeeuwse Streken in Middelburg doet zijn naam eer aan. Hier kun je genieten van Zeeuwse gerechten met een verrassende menukaart. Zelfs het dessert heeft een typisch Zeeuws tintje. Reserveren kan via hun website Zeeuwsestreken.nl.

Voordelig uit eten in Zeeland Uit eten in Zeeland

Ook voor als je niet zo’n groot budget hebt is Zeeland leuk om uit eten te gaan. Mijn favoriet als het gaat om uit eten in Zeeland is bijvoorbeeld restaurant Sence in Burgh-Haamstede. Je kunt hier een vast menu bestellen voor een lage prijs. Voor kinderen is er een kindermenu en in de zomer kun je ook buiten eten. Een aanrader dus! Reserveren kan via restaurantsence.nl.

Via de app van Social Deal kun je ook vaak voordelig uit eten! Dit geldt overigens niet alleen voor de regio Zeeland maar in heel Nederland. Het is wel aan te raden om dit op tijd te boeken.

Nog een tip is Cafetaria Oud Brouw in Brouwershaven. Dit is op het eiland de beste snackbar en supervriendelijk en snel! Gezellig aan de haven of gewoon to-go. Kun je mooi nog wat leuke bootjes kijken.

Romantisch uit eten in Zeeland

Wil je romantisch uit eten in Zeeland dan kan dat natuurlijk ook. De Brass in Goes bijvoorbeeld heeft een luxe uitstraling en geeft je echt het gevoel dat je er even uit bent. Hier kun je Frans, Nederlands, vis en zeevruchten bestellen. Eén van de meest romantische restaurants in Goes is ook Het Elfde Gebod. Een prima restaurant met een goede menukaart.

Maar wil je echt culinair en romantisch uit eten in Zeeland, ga dan naar De Kleine Toren van Baarland in het gelijknamige plaatsje. In 2020 heeft dit restaurant zelfs een Michelin ster gekregen. Het restaurant is gebouwd in een voormalige kerk en heeft een authentieke uitstraling.

Wil je uit eten aan vlakbij het strand, kies dan voor Beach Club Bestevaer in Kamperland. Je kunt hier kiezen uit een gerecht van de menukaart of een heerlijke pizza. Wij hebben hier heerlijk gegeten tijdens een bijzondere overnachting op het strand.

Heb jij een leuke ervaring met een restaurant in Zeeland? Laat jouw reactie achter onder mijn blog. Wie weet ga ik de volgende keer naar jouw favoriete restaurant.

Liefs,

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *