* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

Tips voor de meivakantie

By Posted on 0 3 m read 37 views

N

a mijn blog Tips voor de krokusvakantie volgt nu mijn blog Tips voor de meivakantie. Met een beetje geluk hebben we beter weer dus kunnen we weer lekker naar buiten. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je altijd nog wat leuke tips vinden in mijn blog De leukste Netflix trends van nu.

Op vakantie naar het buitenland Tips voor de meivakantie

In het rijtje van tips voor de meivakantie hoort natuurlijk ook een vakantie in het buitenland. Blijf je liever niet in eigen land dan kun je natuurlijk kiezen voor een (budget) vakantie in het buitenland. Ga je op vakantie in de meivakantie dan zit je waarschijnlijk vast aan de schoolvakantie door werk of kinderen. De prijzen kunnen best hoog zijn en soms loont het om te wachten op een last minute. Maar uit eigen ervaring weet ik dat het last minute boeken van een reis in de meivakantie best een uitdaging kan zijn.

Op vakantie in Nederland

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om op vakantie in Nederland te gaan. Of je nu kiest voor één nachtje, of voor een hele week, ook nu geldt dat je op tijd je vakantie boekt. Bij een vakantie in Nederland ben je vaak wel afhankelijk van het weer in ons land. Gelukkig kent ons land genoeg leuke vakantieparken met een overdekt zwembad en veel binnen faciliteiten. Bij ons gaat vaak de BBQ mee.

Dagjes weg

In plaats van op vakantie gaan kun je natuurlijk ook gewoon dagjes weg. Deze hoef je niet per se vooraf te boeken en kun je laten afhangen van het weer. Bijvoorbeeld Tips voor de meivakantievaren in Giethoorn of bij minder goed weer naar het NEMO Science Museum in Amsterdam. Mijn kinderen vinden het leuk om een kasteel te bezoeken. Vorig jaar mochten wij een dagje naar Kasteel Hoensbroek maar ons land kent nog veel meer mooie kastelen. Wil je nog een paar tips voor leuke dagjes weg? Lees dan mijn blog tips voor leuke dagjes weg.

Slimme dagjes uit

Wil je nog meer tips in de meivakantie? Dagjes weg kunnen vaak hoog oplopen en misschien wil je dat juist niet. Je kunt vaak met hoge kortingen een dagje weg. Hierover heb ik een tijdje terug een blog geschreven met slimme dagjes uit. Of je nu spaart voor korting op de Efteling of gewoon naar allemaal toffe hotspots in Nederland, keuze genoeg aan leuke tips voor in de meivakantie.

Quality time met je eigen gezin

In een schoolvakantie proberen mijn partner en ik altijd om ook een paar dagen vrij te nemen. Wij hechten veel waarde aan de tijd met ons gezin. Vooral in de vakantieperiodes vinden wij dit heerlijk en zetten we de wekkers uit. Een budget manier voor vermaak en tips voor de meivakantie zijn bijvoorbeeld spelletjes. Bij ons is tafeltennis en sjoelen favoriet. Tijdens de lockdown deelde ik mijn tips voor binnenspelen. Er gaat niks boven een avond gezellig lang spelletjes spelen met elkaar.

Heb jij nog meer leuke tips voor de meivakantie? Deel ze dan onder mijn blog.

Liefs,

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published.