* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

Romantische weekendjes weg

By Posted on 0 3 m read 52 views

I

n oktober mocht ik bijzonder overnachten in Kasteel Huis Berg. Ik denk dat dit één van de meest romantische overnachtingen was die ik ooit heb beleefd. Nachtjes weg zijn heel populair en worden steeds meer een trend. Iedereen kan wel een beetje vakantie gebruiken. Daarom schrijf ik vandaag over romantische weekendjes weg. Dat kan natuurlijk ook een nachtje weg zijn of een aantal nachten. Welke zou jij kiezen?

Van der Valk Exclusief

Nummer 1 in het rijtje van romantische weekendjes weg is het Van der Valk Exclusief hotels. Je kunt hier bijvoorbeeld een hotelkamer met jacuzzi huren. Samen even tijd met elkaar doorbrengen en genieten van Romantische weekendjes weg onvergetelijke en super romantische weekendjes weg. Je kunt diverse arrangementen direct bijboeken zodat je van alle gemakken voorzien bent. Romantisch overnachten kan bij de meeste hotels van Van der Valk. Vraag voor het reserveren even naar de mogelijkheden.

Hoeve De Steenoven

Brugge is één van de leukste steden in België. Nummer 2 in het rijtje van romantische weekendjes weg is Hoeve De Steenoven. De accommodatie is kleinschalig en heeft een authentieke uitstraling. De Hoeve is volledig gerenoveerd. Je kunt hier kiezen uit vijf verschillende sfeervolle kamers. Echt even tijd voor elkaar en genieten van de prachtige omgeving, wie wil dat nu niet?

Slapen in het bos

Ja, je leest het goed. Op de derde plaats in het thema van romantische weekendjes weg staat Slapen in het bos. De foto’s op de website nodigen je uit hier te komen logeren. Slapen in het bos is uniek want normaal mag je hier voor zonsopgang en na zonsondergang niet komen. Het geluid van zingende vogels maakt je ’s ochtends wakker. Een gevoel van rust en schoonheid zorgen ervoor dat je even kunt opladen na een drukke week. De houten huisjes zijn sfeervol ingericht en geven je het gevoel dat je hier nooit meer weg wil.

Gasterie Lieve Hemel

Romantische weekendjes weg Dit pareltje staat op nummer vier in het rijtje romantische weekendjes weg. Wie echt even het gevoel wil hebben dat je er tussen uit bent dan is dit zeker een aanrader. Gasterie Lieve Hemel is een vleugje Frankijk in Limburg. Zo noemen ze het zelf. Twee stellen die samen een prachtige pittoreske accommodatie runnen. Gedreven door passie en gevoel. Ben je een wijnliefhebber dan ben je hier aan het goede adres.

Zenzez Hotel & Lounge

Het laatste hotel in het kader romantische weekendjes weg ligt in Apeldoorn. Het is bijna zonde om je ogen dicht te doen, zo mooi zijn hier de kamers! Puur genieten en ontspanning, dat zijn de trefwoorden van Zenzez Hotel & Lounge. Eén van onze favoriete locaties in Nederland is het Nationale Park Hoge Veluwe. Het hotel ligt dicht bij diverse parken en vlakbij de gezellige stad Apeldoorn. Een ideale combinatie tussen natuur en winkelen. Het is natuurlijk maar net waar je van houdt, maar voor mij is dit de juiste mix.

Nog meer bijzondere overnachtingen in Nederland lees je natuurlijk om mijn blog. Maar heb je zelf een mooi plekje ontdekt? Dan hoor ik dit graag. Binnenkort een vervolg op het eerste deel van mijn blog romantische weekendjes weg part I.

Liefs,

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *