* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

Overnachten in de Boulevardsuites van Boulevard 17

By Posted on 0 4 m read 155 views

G

roeten uit Vlissingen. Dat stond voor op de kaart die in onze suite lag. Op de tafel stonden twee wijnglazen en een flesje wijn. Dat was een heerlijke binnenkomer! Hoe ik deze locatie gevonden heb? Dat wil ik je graag vertellen. Overnachten in de Boulevardsuites van Boulevard 17 was één van mijn hotels op het lijstje van bijzondere overnachtingen. En ik kan je verzekeren, het was bijzonder.

Zeeland

Provincie Zeeland heeft toch al een speciaal plekje voor mij. Niet alleen omdat mijn ouders daar wonen maar ook omdat we er graag naar toe gaan. De stranden zijn vaak rustig omdat er zoveel stranden in Zeeland zijn. Je hebt keus genoeg. Nog een belangrijke reden is dat de stranden in Zeeland vaak veel schoner zijn dan elders in ons land. De regen waait hier vaak over en valt veel minder dan in mijn eigen woonplaats. Ook ervaar je hier het ultieme vakantiegevoel zonder dat je ver van huis bent. Een ideale combinatie dus voor een dagje of nachtje weg!

De grote broer van Zandpaviljoen Pier 7 Overnachten in de Boulevardsuites van Boulevard 17

Via Google vond ik Zandpaviljoen Pier 7 in Vlissingen. Dit is in Zeeland echt een begrip en in Vlissingen één van de bekende hotspots. Een mix van Ibiza stijl met een vleugje Zeeland. Je kunt hier lekker eten, gezellig een drankje doen of gebruik maken van een consumptie-to-go. Maar wat mij hier zo de aandacht trok was de bijzondere manier van overnachten. Je kunt namelijk slapen aan het strand. Er zijn zeven Beachrooms met een terras op het strand. In de zomer rol je dus letterlijk je strandbedje op.

De Boulevardsuites

Per 1 oktober 2020 opende Boulevard 17 tien luxe nieuwe suites op de boulevard van Vlissingen. De suites zijn een samenwerking met de Beachrooms maar liggen net boven Pier 7. Wij hadden de eer om te mogen overnachten in de Boulevardsuites van Boulevard 17. We sliepen in de Deluxe Ocean Suite met ligbad en zeezicht.

Service staat voorop

Ondanks de Covid-19 maatregelen zorgde het personeel ervoor dat je je meer dan welkom voelde. Alles was tot in de puntjes geregeld en iedereen was zo attent en vriendelijk. Bij aankomst kregen we een parkeervergunning om in de straat van de suites te parkeren. De dame achter de receptie gaf tips over wat er te doen was in de omgeving, nam echt de tijd voor ons en was bovenal vriendelijk. Na 21 jaar ervaring in de reiswereld heb ik het wel eens anders meegemaakt. Maar niets was hier teveel. Dat gold bovendien ook voor de andere gasten. Zorgvuldig werd er op toegezien dat de Covid-19 richtlijnen werden nagestreefd zonder dat de gasten er hinder van hadden.

Luxueus overnachten

Ik moet je eerlijk vertellen dat dit één van mijn meest bijzondere overnachtingen was. Overnachten in de Boulevardsuites van Boulevard 17 geeft je de mogelijkheid om te genieten van de ondergaande zon terwijl er grote vrachtschepen voorbij varen. De ruime kamers zijn ingericht Overnachten in de Boulevardsuites van Boulevard 17 met een tweepersoonsbed, een zitje, een kast met koelkast en kluisje. De badkamer heeft een inloopdouche en een ligbad. Er is gelet op details, zo lag er bijvoorbeeld een magazine op het houten tafeltje naast het ligbad. De kamer was aangenaam verwarmd en zoals ik eerder aangaf, er stond een flesje wijn klaar.

Personal touch

Nog iets wat heel belangrijk is en dit hotel zo speciaal maakt is de personal touch. Bij iedere gast ligt er een kaartje met een persoonlijke tekst op de tafel. Dit maakt het net even af en dat doen ze hier goed.

Ontbijten met zeezicht

Bij overnachten in de Boulevardsuites van Boulevard 17 hoort natuurlijk ook een lekker ontbijt. Je kunt hier kiezen voor een ontbijt in het restaurant of ontbijt op bed. Op de kamer is een modern koffiezetapparaat aanwezig en een waterkoker. Wil je wat meer privacy dan is ontbijten op de kamer toch wel heel fijn. Wij kozen voor een ontbijt in het restaurant. Het was niet zo druk en we kregen een tafel aan het raam met uitzicht op zee. Het buffet heeft voldoende keuze en prima verzorgd. Op de tafel staat een bordje met je naam dus je hoeft niet te zoeken naar een tafeltje. Ben je gearriveerd dan krijg je een mandje met broodjes geserveerd. Nog zo’n fijn detail waar over nagedacht is.

Dineren in het restaurant van Boulevard 17

Vlissingen heeft natuurlijk genoeg restaurants waar je lekker kunt eten. Door de strenge maatregelen was alles tijdens ons bezoek helaas gesloten. Mocht je de mogelijkheid wel hebben dan kun je natuurlijk uit eten gaan, maar ik raad je aan om dan te kiezen voor het restaurant van Boulevard 17. De menukaart biedt voldoende mogelijkheden en heeft normale prijzen. Vooraf had ik een voorgerechtje met zalm en als hoofdgerecht kipsaté. De bediening is precies wat je kan verwachten en ondanks dat het restaurant redelijk vol zat met (hotel)gasten kregen we vlot ons eten. Een aanrader dus!

Wil jij ook overnachten in de Boulevardsuites van Boulevard 17? De mooie Boulevardsuites hebben een  fantastische locatie. Wil je ook dus net als ik gewoon even nieuwe energie opdoen of bijkomen van alle drukte? Reserveren kan via de website van Boulevard 17.

Boulevard 17 en Zandpaviljoen Pier 7, bedankt voor jullie gastvrijheid, de geweldige overnachting en dat jullie dit hebben mogelijk gemaakt. Wij komen hier graag nog een keertje terug!

Liefs,

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *