* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

Nog meer hilarische blunders

By Posted on 0 2 m read 170 views

E

en paar weken geleden heb ik een blog geschreven over mijn hilarische blunders. Dat was nog lang niet alles en ik heb nog veel meer stomme dingen gedaan. Per ongeluk uiteraard. Daarom heb ik nog meer hilarische blunders opgeschreven.

Opruimbui

Laatst had ik nog zoiets doms gedaan. We hadden gebarbecued en ik wilde de BBQ legen, alle kolen eruit en schoonmaken. Normaal doet Timothy dit maar ik was toch in de tuin bezig en had weer een opruimbui. Een paar dagen later gingen we opnieuw barbecueën. Timothy vroeg mij of ik de BBQ geleegd had en waar ik het rooster en de schaal gelaten had. Je raad het al, die had ik dus per ongeluk weggegooid met de kolen. Heel slim en ook nu moest ik een nieuwe BBQ kopen omdat de kosten bij elkaar bijna net zo hoog waren voor de onderdelen als voor een nieuwe BBQ.

Autoschade

Maar niet alleen in dingen weggooien ben ik een kei. Ik reed toen ik Nog meer hilarische blundershoogzwanger was ook tijdens het inparkeren mijn auto in de prak. De schade was zo erg dat de auto gewoon weggesleept moest worden. En laat onze auto nou net één van de lievelingsdingen zijn van mijn man. Die heb ik maar meteen gebeld en een foto gestuurd om te laten zien hoe groot de schade was. Uiteraard heb ik honderd keer sorry gezegd maar hij besloot om mij een paar dagen te negeren.

En als we het nu toch over de auto hebben dan kan ik je beter gelijk vertellen dat ik onze auto dus al vaker per ongeluk beschadigd heb. Hij was nog maar net gekocht en ik had tijdens het inparkeren meteen 3 velgen beschadigd. Niet helemaal mijn schuld maar aangezien ik de chauffeur was grotendeels dus wel.

Klusser

In en om het huis bega ik helaas nog meer blunders. Bijvoorbeeld tijdens de verbouwing van ons huis. Ik wilde heel graag helpen en samen met mijn schoonzus hebben we meegeholpen aan het bouwen van een nieuw toilet. Dat was letterlijk gipsblokken op elkaar stapelen en vast metselen. Een makkie dachten wij, tot we er na de laatste steen achter kwamen dat ze we achterstevoren hadden gestapeld. En Timothy ze nog wel genummerd en op volgorde neergelegd. Maar ja, als twee vrouwen kletsen en klussen dan kun je bijna op je vingers natellen dat er iets mis moet gaan. Dat dus.

Gelukkig kan ik er achteraf om lachen, of mijn man dat ook kan weet ik niet maar het zorgt in ieder geval wel weer voor een blog vol met nog meer hilarische blunders.

Fijne zondag!

Liefs,

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *