* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

Modellen gezocht

By Posted on 0 2 m read 231 views

H

et zal je vast niet ontgaan zijn dat ik naast het fotograferen van mijn reisbestemmingen en activiteiten ook portretten maak. Portretfotografie doe ik eigenlijk al sinds een jaar maar ik had het zo druk en geen ruimte voor een studio. Het materiaal heb ik jaren geleden al gekocht maar inmiddels is dit flink uitgebreid. Ik vertel je hier graag iets meer over en ik heb ook een verzoek: modellen gezocht. Je raadt het al, ik ben op zoek naar personen die ik mag fotograferen.

Portretfotografie

Op dit moment heb ik voor het fotograferen van portretten heb ik een aantal mooie achtergronden. Ik maak gebruik van professionele lampen en reportageflitsers. Een shoot duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Uiteraard mag dit ook langer. Een portret is eigenlijk zonder benen en voornamelijk de bovenkant en je gezicht. Ik hou van heel natuurlijk en ben gek op prachtige close-ups. Voor het fotograferen van portretten maak ik Modellen gezochtgebruik van mijn Canon 5DMarkIV met een 50 mm lens of de 24-70 mm lens. Je krijgt het beste resultaat met een basis make-up door een ervaren visagiste. We maken er samen iets moois van en tussendoor laat ik je even meekijken naar het resultaat.

Lifestylefotografie

Naast portretten maak ik ook lifestyle foto’s. Bij voorkeur buiten in de natuur. Vooraf zoek ik mooie locaties en afhankelijk van het weer plannen we een datum. Wanneer er (kleine) kinderen voor mijn lens staan vind ik het belangrijk dat zij voornamelijk plezier hebben. Geen gedwongen gezichtjes of standaard poses. Het liefst laat ik kinderen hun eigen gang gaan. Laatst was ik in een veld met bloemen en mijn modelletje ging bloempjes plukken. Dat zijn vaak de mooiste foto’s.

Voor inspiratie gebruik ik vaak mijn Chan Stile Di Vita moodboards op Pinterest. Hier staan veel voorbeelden op voor poses maar ook ideeën voor achtergronden en attributen. Fotografie met dieren wordt ook steeds meer trendy. Heb je een huisdier of lijkt het je leuk om samen te poseren dan maak ik hiervoor graag een afspraak.

Mijn favoriete locatie is bij zee, op het strand en in de duinen. Maar ook in het bos, vlakbij water of op de heide fotografeer ik graag.

Ik ben op zoek naar jou!

Voor een shoot om mijn portfolio uit te breiden ben ik op zoek naar een aantal modellen. Bij voorkeur een ouder iemand met grijs haar. Samen met jou wil ik een mooi portret maken. Voor de afwisseling zou ik het leuk vinden om iemand met sproeten en/of rood krullend haar te fotograferen. En als laatste ben ik op zoek naar een getint model met een grote bos met krullend haar. Ken je of ben je iemand die voldoet aan deze omschrijving en lijkt het je leuk om model te staan? Neem dan contact met mij op via het contactformulier op mijn website of stuur een mailtje naar info@chanstiledivita.nl onder vermelding van “Modellen gezocht”.

Wie weet tot snel!

Liefs,

close
* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *