* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

Lekkernijen van Loela

By Posted on 0 3 m read 42 views

T

oen Layla mij vroeg foto’s van haar producten te maken wist ik niet dat vegan zo lekker kon zijn! De lekkernijen van Loela zijn vegan, glutenvrij en bevatten geen geraffineerde suikers. Ze zien er ook uit om op te eten en worden met heel veel liefde door Layla gemaakt. Vandaag deel ik met jullie mijn bevindingen.

Op de foto

Voor mijn productfotografie zet ik thuis een studio op. Zo kan ik rustig foto’s maken en neem ik de tijd om alles zo goed mogelijk neer te zetten. Layla stond de avond voor de fotoshoot met 2 dozen lekkernijen van Loela voor de deur. In elke doos zaten verschillende bites die allemaal op de foto Lekkernijen van Loela moesten. Normaal gesproken ontvangt de opdrachtgever het product weer netjes terug maar ik mocht na de fotoshoot ook proeven van deze speciale taartjes. Dat liet ik mij geen tweede keer zeggen.

7 verschillende smaken

Ik ben gek op fruit en chocola en dat komt goed uit. Daarnaast hou ik van gezond en lekker eten. De lekkernijen van Loela zien er net zo lekker uit als dat ze smaken. Je hoeft niet bang te zijn dat jouw favoriete smaak er niet bij zit. Je kunt kiezen uit Aardbei-banaan, Blue Berry, Bountie Island, Chocoloe (mijn favo), IJzerkoekie Caramel (Jesse zijn favoriet), Snicker en Willie Wortel. Vooral die laatste is erg verrassend en lekker! Zelf proeven? Kijk op Loela vegan en klik op ‘bites’. En weet je niet wat je moet kiezen, ga dan voor een Proeverijtje. Je krijgt dan alle verschillende smaken zodat je alles kunt proeven!

Geen suiker

Sinds een aantal weken ben ik gestopt met snoep eten. Voor wie mij niet kent, ik ben vreselijk gek op snoepjes en dan het liefst een mond vol tegelijk. Vooral na het eten heb ik een suiker crush. Dan kan ik niet wachten om naar de snoeppot te rennen en een hele hand vol in mijn mond te stoppen. Niet zo gezond kan ik je zeggen en het geeft je op dat moment even energie maar dit is al gauw verdwenen. In combinatie met sporten probeer ik nu fit te zijn voor de zomer. Lekkernijen van Loela Dat is erg lastig als je veel suiker en snoepjes eet. In de lekkernijen van Loela zit geen suiker maar wel positieve voedingstoffen.

Wat zit er dan wel in? Loela maakt gebruik van natuurlijke suikers, dadels en ahornsiroop. Mijn lichaam juicht gewoon als ik hier een hapje van neem. Nog een reden om de bites een keer uit te proberen!

Waar komt Loela vandaan

Layla is de eigenaresse van Loela. De naam Loela is haar bijnaam. Van kleins af aan is Layla opgevoed met gezonde voeding. Zelf houdt ze van gezond eten en een gezonde leefstijl. Ze is gek op het uitproberen van nieuwe lekkernijen. Iedereen die ervan proefde was verbaasd over het feit dat er geen witte suiker in zat. Het idee voor een eigen koffiecorner ontstond toen haar ouders een winkel opende. Waar kan je de lekkernijen van Loela vinden? In het Handelshuis de Haring, aan de Westhavenkade 7 in Vlaardingen.

Bijzonder

Wat ik zo bijzonder vind is dat alles met de hand gemaakt wordt. Ik kijk ernaar uit om binnenkort samen een shoot op locatie te doen. Layla, bedankt voor al het lekkers en ik vond het een eer om alles te mogen proeven.

Wil jij ook proeven? Ga dan naar deze LINK. Ik ben benieuwd wat jouw favoriete smaak is.

Liefs,

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *