* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

Je eigen kleding verkopen

By Posted on 0 3 m read 54 views

M

et kinderen en huis kun je wel zeggen dat ik vaak de kledingkasten opruim. Vanaf het moment dat Dominic klein was kocht ik voor hem de leukste setjes kleding. Maar kinderen groeien zo snel dat hij er ook weer snel uitgegroeid was. Ik was alleenstaande moeder en had niet zo veel inkomen. Hierdoor werd ik creatief en alles wat aan kleding te klein was ging op Marktplaats of gaf ik aan vriendinnen en familieleden. Omdat ik in het centrum van Rotterdam werkte en nogal gek ben op kleding kopen, raakte ook mijn eigen kledingkast behoorlijk vol. Inmiddels hebben we 3 kinderen en ik kan echt niet alles Je eigen kleding verkopen bewaren. Met een meisje erbij koop ik eigenlijk nog meer kleding dan voor de oudste twee jongens. Maar hiervoor heb ik de oplossing gevonden. Namelijk, je eigen kleding verkopen!

Weggeven of verkopen

Als voorstander van elkaar helpen geef ik vaak speelgoed en kleding aan familie of vrienden die ook kinderen hebben. Maar soms kom je in een situatie waardoor je misschien even wat minder te besteden hebt. Zo ben ik niet alleen alleenstaande mama geweest maar heb ik ook mijn baan verloren. Kleding kan best een dure uitgave zijn en dan is verkopen van kleding een prima oplossing. Ik verkoop alleen de wat duurdere en mooie dingen. Toch zijn er ook vriendinnen of schoonzussen die graag iets willen hebben, dan krijgen zij het natuurlijk. Maar met de verkoop van kleding koop ik heel simpel weer nieuwe kleding en schoenen. Je eigen kleding verkopen heeft dus ook voordelen.

Marktplaats of Vinted

Tegenwoordig gaat het verkopen van kleding heel simpel via een app op je telefoon. Ik heb al jaren de app van marktplaats en je wordt er vanzelf handig in. Marktplaats bestaat al zo lang en ik denk dat heel veel mensen al een account hebben. Nu heb ik sinds kort ook de app van Vinted. Een vriendin attendeerde me op deze app en het is eigenlijk nog eenvoudiger als Marktplaats. Je kunt hier je eigen Je eigen kleding verkopen kleding verkopen en meestal koopt de verkoper zelf al een verzendwijze via de app. Het enige wat je moet doen is het pakketje inpakken en naar het verzendpunt brengen. Je spaart dan alles wat je verkoopt op en kunt het laten uitkeren op je bankrekening of je kunt er zelf kleding mee kopen. Handig toch?

Verzenden kan ook via de Vinted app op meer verschillende en voordelige manieren. Zo maakt Vinted gebruik van Homerr, een verzendpunt bij mensen thuis in jouw buurt. De Vinted app is niet alleen bedoeld voor mensen in Nederland maar ook voor onze Belgische buren, Frankrijk en Spanje. Het nadeel is soms dus wel dat je langer dan een week op je pakket moet wachten of langer op je geld moet wachten. Je wordt pas uitbetaald als de koper het pakket heeft ontvangen. Dat is wel zo veilig voor beide partijen.

Kleding verkopen via Social Media

Dan is er nog een handige manier om je eigen kleding te verkopen. Namelijk via de Social Media kanalen. Op Facebook heb je een aparte pagina voor de verkoop van spullen en kleding. Ik maak vaak pakketten van kleding zodat ik in één keer alles kwijt ben. Heel handig en effectief. Ook via Instagram zie je steeds vaker moeders die pagina’s aanmaken voor de verkoop van kleding. Ik weet niet of dit wel zo snel werkt als via Facebook want je hebt dan toch weer volgers nodig die jouw kleding ziet. Ik maak van die laatste mogelijkheid dan ook geen gebruik.

Verkoop jij ook je eigen kleding of wil je je eigen kleding verkopen? Laat jouw reactie dan achter onder mijn blog, ik geef je graag nog meer leuke en handige tips.

Liefs,

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *