* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

Ik neem jullie mee in mijn avontuur

By Posted on 0 2 m read 280 views

M

et grote enthousiasme hebben jullie gezien dat mijn website eindelijk live is. Velen van jullie hebben dit al kunnen zien. Ben jij er nog niet geweest? Neem dan gerust een kijkje en uiteraard ben ik erg benieuwd wat jullie ervan vinden.

Als blogger schrijf ik over diverse onderwerpen. Elke dinsdag lees je mijn tips en ideeën over Lifestyle en Trends. Op donderdag neem ik jullie mee in mijn belevenis op het gebied van Travel. Via Facebook en Twitter houd ik jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Alle foto’s kun je ook volgen op Pinterest en Instagram. In mijn beroep als reisadviseuse heb ik veel bestemmingen bezocht maar ook nu ga ik het liefst op reis.

Een droom die werkelijkheid wordt!

Van kleins af aan fantaseerde ik al over de reizen die ik graag zou willen maken en ik schreef in schriften welke avonturen ik had beleefd. Nu ik volwassen ben is het anders. Op mijn 18e vloog ik voor het eerst naar Spanje. Vol spanning begon ik een jaar later met een vriendin aan het avontuur ‘werken in het buitenland’. Dit werd een fiasco omdat we veel te vroeg in het seizoen waren aangekomen. Onervaren en jong hebben we ons avontuur niet af kunnen maken en kwamen we zonder baantje niet aan een inkomen. Na een maand en een ervaring rijker vlogen we terug naar Nederland om vervolgens ons erbij neer te leggen dat het niet zo’n succes was. Jaren later heb ik het nog een keer geprobeerd en deze keer is het ons wel gelukt. Wonen en werken op Curaçao.

Ik ben impulsief, soms iets té, en het is eigenlijk nooit saai. Eerst in mijn eentje maar nu als gezin. Met veel vrienden om me heen en mijn soms zo hectische leven probeer ik in alle rust de leukste momenten op te schrijven. Mijn camera (iPhone of Canon camara’s) heb ik vaak bij de hand en ik leg daarmee ook het liefst alles vast.

Vanaf nu start een nieuw avontuur zodat ik mijn passie voor fotograferen en bloggen kwijt kan. Jullie hebben vast gemerkt dat ik niet stil zit en een ondernemend persoon ben. Ik ben dan ook heel erg trots dat ik nu mijn eigen onderneming ben gestart! Zijn jullie net zo enthousiast als ik?

Heb je tips over dingen die je graag leest dan neem ik dat zeker mee.

Liefs,

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *