Hippe fotoprints van Lalalab

By Posted on 0 2 m read 48 views

 

J

e kent dat wel… foto’s gemaakt met je telefoon of camera. Je deelt ze via Social Media maar verder doe je er niet zoveel mee. Ze staan op je mobiel of laptop. Zonde eigenlijk.

Ik maakte als tiener al fotocollages van foto’s die ik gemaakt had. Er bestond nog geen smartphone met camera dus alles op een fototoestel met rolletje. Die ontwikkelde ik dan bij de Hema of fotozaak in de buurt en een week later kon ik de afdrukken ophalen.

Herinneringen van vroeger zonder foto’s geeft een kaal beeld. Als ik nu mijn vrienden iets vertel gaat het verhaal meer leven met een foto erbij. Maar wat als je laptop crashed of je hebt geen backup gemaakt van je mobiel? Dan ben je alles kwijt.

Op verschillende websites kun je voordelig foto’s bestellen of een fotoalbum maken.

Helemaal hip en trendy zijn de foto’s van Lalalab. Een aantal jaar geleden ontdekte ik deze app en het is zo eenvoudig en leuk! Meestal bestel ik de vintage foto’s met eigen tekst eronder. Die schuif ik dan in een zelfgemaakte lijst (door mijn moeder want zelf ben ik helemaal niet zo creatief) en dat geeft een leuk effect. Je kan ze wisselen en natuurlijk ook cadeau geven.

Lalalab heeft een website maar met de app kun je zo je foto’s van je smartphone downloaden en versturen. Niet alleen losse prints maar ook photoalbums, wall decor, boxes, kalenders, magneten, phonecases en postcards. De magneten zijn hier favoriet van de kinderen. Houd je liever van gewone afdrukken dan kan dat natuurlijk ook! Bij Lalalab bestel je ze in diverse maten en vormen. Handig toch?!

Ook deze leuke fotoprints bestellen? Gebruik dan deze code PGEOQG7O en ontvang 5 euro korting op je bestelling!

Liefs,

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: