* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

Hilarische blunders

By Posted on 0 3 m read 306 views

M

isschien komt het je bekend voor, in de familie, vriendenkring of een bekende die bijna overal in blundert, onder de blauwe plekken zit omdat ze lomp is of vaak te laat komt. Nou ik heb het alle drie. Als ik in huis loop dan heb ik me voordat ik bij de deur ben al minstens één keer gestoten. Had ik een keer mooie lange nagels, dan haal ik per ongeluk mijn eigen been open en het litteken staat er nog steeds. Wil ik een pan afgieten dan druk ik per ongeluk de deksel tegen mijn onderarm aan waardoor ik nu een litteken heb van de brandwond die ik daaraan overhield.

Mijn meest stomme fouten zijn toch wel mijn blunders. Gelukkig kunnen mijn kinderen en vrienden er hard om lachen en ik achteraf ook wel.

Toen ik voor het eerst op mezelf woonde met mijn oudste zoon maakte ik het soms wel heel bont. Ik woonde twee hoog op een flatje in het centrum. Wanneer mijn zoon op bed lag ruimde ik het huis op en bracht het vuil naar beneden. Zo begon het ook op een doordeweekse avond. Ik heb geen groene vingers en bij de voordeur stond bij iedere bewoner een plantenbak met een plant erin. Alle bewoners hadden die cadeau gekregen na de renovatie. Mijn plant was dus nog van de vorige bewoner en ik had hem per ongeluk dood laten gaan. Nadat ik het vuil had weggegooid kwam ik terug en bedacht ik me dat ik die plant ook nog wilde weggooien. Hij was zwaar en ik sleepte hem over de galerij naar de lift. Met veel moeite tilde ik hem de container in en ging weer naar boven. Eenmaal bij mijn voordeur aangekomen stak ik mijn sleutels in het slot en tot mijn verbazing zag ik dat de plant nog steeds naast onze deur stond. Ik keek om me heen en zag dat ik niet mijn eigen plant maar die van de buurman had weggegooid! Lekker stom dacht ik bij mezelf, wat nu?! Het was al behoorlijk laat en ik besloot mijn eigen dorren plant zolang bij de buurman te zetten in de hoop dat hij het niet zo merken. Uiteindelijk heb ik het een paar dagen later toch verteld en hem een nieuwe plant gegeven. Hij zette die plant veilig op zijn balkonnetje zodat niemand hem meer weg kon gooien.

Blijkbaar heb ik iets met weggooien want ook recent heb ik per ongeluk dingen weggegooid. Bijvoorbeeld de houder in mijn Dolce Gusto koffieapparaat. Je weet wel, waar dat cupje in gaat. Het apparaat stond nog maar net op onze aanrecht en nadat ik een cappuccino voor mezelf had gemaakt heb ik niet alleen de houder geleegd maar ook de houder weggegooid. Vervolgens heb ik het vuil geleegd in de container onder de grond en ik kwam er pas de volgende dag achter dat ik iets stoms had gedaan. De kosten van de houder plus verzenden waren zo hoog dat ik maar een nieuw koffiezetapparaat heb gekocht.

Ben ik de enige die zo vaak blundert of kunnen jullie er ook wat van? In mijn volgende blog zal ik jullie nog meer hilarische blunders vertellen. Fijne zondag!

Liefs,

close
* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *