* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

Fit voor de zomer

By Posted on 0 1 m read 387 views

M

oeder van 3 kids, de 35 voorbij en de afgelopen 5 jaar nachtdiensten gewerkt. Het maakt mij er niet jonger op.

Met mijn maatje 36 mag ik nog niet klagen maar wat is mijn geheim? Ik hou van lekker eten en door mijn drukke en onregelmatige schema is het soms lastig om een vaste dag in de week te trainen.

Ik vind lesjes op de sportschool leuk en gezelliger dan alleen fitness.

Vroeg in de ochtend ga ik hardlopen en ik let op mijn voeding. Veel groene thee en water. Ik begin ‘s ochtends met een glas water met een halfje citroen. Ik hou van smoothies. Op een vrije zondag ga ik regelmatig uitwaaien op het strand en doordeweeks probeer ik zoveel mogelijk mijn zoontje naar school te brengen lopend of op de fiets.

Hardlopen deed ik jaren geleden al. Met muziek in mijn oren en even tijd voor mezelf. Heerlijk! Je hoeft niet gelijk voor de marathon te trainen, maar je voelt je wel een stuk fitter.

Ik zet mijn wekker nog voordat mijn gezin wakker wordt. Meestal ren ik 4 á 5 kilometer. De afgelopen weken heb ik het sporten weer opgepakt na de geboorte van ons derde kindje. Om het op te bouwen ben ik rustig aan begonnen en ga ik steeds een stapje verder.

Ik heb nog een paar weken tot aan de zomer. Wat doe jij om fit te blijven?

Liefs,

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *