* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

De persoon achter Chan Stile Di Vita

By Posted on 0 4 m read 386 views

M

ijn website is alweer een tijdje live en elke week kun je meelezen met de blogs over Lifestyle, Trends, Sport & Health, Food & Drinks en Travel. Misschien vind je het leuk om iets meer over mij te weten. Ontdek wie de persoon achter Chan Stile Di Vita nu echt is.

Wie ben ikDe persoon achter Chan Stile Di Vita

Ik ben op 22 juli 1980 geboren in Rotterdam. Met mijn ouders en broertje heb ik mijn jeugd doorgebracht in Krimpen aan den IJssel. Mijn vader is Molukse en mijn moeder is Nederlandse. Toen ik op de basisschool zat zijn mijn ouders gescheiden. Inmiddels zijn ze allebei weer gelukkig getrouwd en hebben mijn kinderen hele lieve opa’s en oma’s. Op mijn 15e was ik samen met mijn jeugdliefde maar dat liep na 10 jaar stuk. We hadden een huis in Dordrecht, waar hij nog steeds woont. Samen hebben we een zoon van inmiddels 17 jaar.

Op mijn 28ste trouwde ik in Italië met mijn man. Samen met hem heb ik nog 2 kinderen en zorgen we ook voor mijn oudste zoon. Het is zo heerlijk om te zien dat mijn kinderen gek zijn op elkaar en wij hier thuis echt een goede sfeer hebben. De kinderen groeien erg hard en ik probeer zoveel mogelijk te onthouden door veel foto’s te maken, leuke anekdotes op te schrijven en alles te delen met vrienden en familie. Als ik nu kijk naar mijn gezin dan ben ik trots op ze. Zij maken mij tot wie ik nu ben.

In de reiswereld

Mijn opa en oma hadden al een passie voor reizen. Van Afrika tot aan Turkije, mijn opa heeft samen met mijn oma op meerdere plekken gewoond en gewerkt. Ik denk dat ik die reislustigheid van hun geërfd heb. Mijn passie voor reizen is eigenlijk al vroeg begonnen. Samen met mijn vriendinnetje fantaseerde ik vroeger al over wonen en werken in het buitenland. Pas jaren later heb ik die droom verwezenlijkt op de Nederlandse Antillen.

Op mijn 18e mocht ik naast mijn studie al aan het werk op een reisbureau in Barendrecht. Daar werd ik verliefd op alle mooie bestemmingen en droomde ik stiekem van alle mooie reizen. Na mijn studie begon ik bij een ander reisbureau in mijn vorige woonplaats. Op mijn 20e kreeg ik een baan aangeboden bij een touroperator in Rotterdam. Daar heb ik 17,5 jaar gewerkt, waarvan de laatste jaren op Schiphol. Naast de vele studiereizen die ik heb mogen maken, heb ik zelf ook een groot deel van Europa en een aantal bestemmingen buiten Europa bezocht.

Alleenstaande mama De persoon achter Chan Stile Di Vita

Na de breuk met mijn ex was ik 4 jaar alleen met mijn zoon. Mijn zoon was 2 toen ik (24) alleen kwam te staan. Geen cent te makken, geen huis en geen auto. Ik stond letterlijk op straat. Weer terug naar mijn ouders omdat ik geen andere optie had. In die tijd heb ik heel anders tegen alles aangekeken. Soms betekende het dat we met heel weinig inkomen rond moesten komen. Maar ook de zorg voor mijn zoon kwam grotendeels op mijn schouders. Ik ben ervan overtuigd dat het me sterker heeft gemaakt. Toch was het niet altijd makkelijk. Mijn leeftijdsgenoten gingen lekker ieder weekend stappen, maakte dure reizen en gingen vaak uit eten. Ik moest via Marktplaats mijn eigendommen verkopen om boodschappen te kunnen doen.

Je ziet vaak aan de buitenkant niet wat iemand heeft meegemaakt. Ik heb geleerd om niet te oordelen en erop te vertrouwen dat alles uiteindelijk goed komt. De persoon achter Chan Stile Di Vita is niet een vrouw die alleen maar geluk heeft of nooit moeilijkheden op haar pad heeft gehad.

Eigen bedrijf

In januari 2017 schreef ik me in bij de KVK. Het idee van mijn eigen bedrijfje was er al maar omdat ik er nu ook echt iets in zag nam ik een eerste stap. Daarna volgde mijn eigen website, aanpassingen op mijn platforms, privé omzetten naar zakelijk. Waar ik mijn Social Media kanalen voor privé doeleinden gebruikte, ben ik die voor zakelijke doeleinden in gaan zetten. De drijfveer hiervoor was het aantal volgers op Pinterest. Die waren zo hoog dat ik hier iets mee moest doen. Om je een idee te geven, mijn pagina van Pinterest heeft maandelijks zo’n 80K kijkers en 140K volgers.

Het doel van mijn bedrijf is om marketing te verzorgen voor andere bedrijven die niet zo thuis zijn op het gebied van Social Media. Je kunt me ook boeken als fotograaf voor bijvoorbeeld portretfoto’s, bruidsfotografie, evenementen of als reisfotograaf.

Heb je interesse in een samenwerking of wil je gastblogger zijn op mijn website? Stuur even een berichtje via het Contactformulier of laat een berichtje achter onder mijn blog.

Liefs,

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *