* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

De mooiste fotolocaties voor bruidsparen

By Posted on 0 3 m read 44 views

A

ls bruidsfotograaf kom je op veel mooie plekjes. Dat bracht mij op een idee. In mijn blog van vandaag kun je lezen wat de mooiste fotolocaties voor bruidsparen zijn. Veel bruidsparen weten niet waar ze moeten beginnen en dan zijn alle tips van een bruidsfotograaf natuurlijk welkom. Ga jij binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een mooie fotolocatie? Lees dan vooral even verder.

Omgeving Rotterdam

Ik begin even in de omgeving waar ik zelf vandaan kom. In Rotterdam liggen zeker één van de mooiste fotolocaties voor bruidsparen. Of je nu van cultuur, kunst of natuur houdt, je komt hier zoveel mooie plekken tegen dat je niet weet welke je moet kiezen.

heeft zoveel toffe fotolocaties dat het echt de moeite waard is om hier naar te kijken als je in de Rotterdam De mooiste fotolocaties voor bruidsparen buurt gaat trouwen. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van groen & architectuur. Welke locaties ik zou aanraden?

 • Kop van Zuid. Eén van mijn favoriete locaties
 • Oude haven, de Markthal en de kubuswoningen
 • Kralingse Plas met al haar steigers en de skyline van Rotterdam op de achtergrond
 • Euromastpark
 • Trompenburg
 • Diergaarde Blijdorp

Foto’s maken op het strand

Als liefhebber van het strand staat deze natuurlijk ook op het lijstje van de mooiste fotolocaties voor bruidsparen. Nederland heeft zoveel mooie stranden dus hier een keuze uit maken is niet zo heel moeilijk. Je kunt zelfs trouwen op het strand en er zijn een aantal locaties die hiervoor speciale arrangementen hebben. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Beachclub Naturel wat hier de mogelijkheden voor zijn.

Het blijft een beetje afhankelijk van waar je woont en waar je gaat trouwen dus ik ga geen opsomming geven van stranden. Maar mocht je graag mooie beachy foto’s willen maken dan zijn de stranden en de duinen in ons land hier zeker geschikt voor. Je hoeft echt niet naar het Caraïbische gebied of naar een ver oord.

Zo had ik in maart van dit jaar een bruiloft op het strand. De temperatuur was niet zo hoog, het waaide heel hard en er viel aardig wat regen uit de lucht. Niet echt een ideaal plaatje dus maar de foto’s laten gelukkig wat anders zien. Ga je voor meer zekerheid kies dan een datum waarop de temperatuur normaal al wat hoger ligt. Houd er wel rekening mee dat in de zomer de meeste stranden vol liggen met badgasten. Je kunt dit omzeilen door heel vroeg foto’s te gaan maken op het strand of een strand te kiezen die niet zo heel toeristisch is.

Naast de stranden zijn er ook nog een aantal mooie zandvlaktes waar je gave foto’s kan maken. Loonse en Drunense duinen behoort zeker tot één van de mooiste fotolocaties voor bruidsparen.

Binnen locaties

Toen ik binnenstapte bij Kasteel Huis Bergh wist ik meteen dat dit één van de mooiste fotolocaties voor bruidsparen is. Het kasteel zelf is overdag te bezichtigen en je kunt hier zelfs in De mooiste fotolocaties voor bruidsparen één van de torenkamers overnachten. Maar er zijn nog veel meer mooie kastelen in ons land. In mijn blog Kastelen route in Nederland neem ik je mee naar de bekendste kastelen. Een paar weken geleden mocht ik een bruidspaar fotograferen in Slot Zuylen. Dit kasteel kun je voor een paar uur afhuren zodat je hier op je gemak trouwfoto’s kunt maken.

Ben je op zoek naar een binnen locatie? Een museum of kasteel is een prima optie! Ik geef je graag een lijstje met de mooiste fotolocaties voor bruidsparen op overdekte locaties.

 • Het koelhuis Zutphen
 • Amsterdam Rijksmuseum
 • SIEMei Veghel
 • Kasteel Huis Bergh
 • Slot Zuylen
 • Kasteel de Keverberg Kessel
 • Mondo Verde Landgraaf
 • Chassé Theater Breda
 • Bellevue Groothoofd Dordrecht
 • Metaal Kathedraal

Wat vinden jullie de mooiste locaties voor bruidsparen? Welke locatie heb jij trouwfoto’s gemaakt? Of als je nog op zoek bent, waar zou jij foto’s willen maken? Ik ben benieuwd naar jullie reactie.

Liefs,

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *