* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

De leukste nachtjes weg met kinderen

By Posted on 0 3 m read 46 views

V

orig jaar schreef ik een blog over romantische weekendjes weg. De aanleiding hiervan was mijn blog over onze bijzondere overnachting in Kasteel Huis Bergh. Speciaal voor gezinnen met kinderen schrijf ik vandaag een blog over de leukste nachtjes weg met kinderen. Ben je op zoek naar een weekend, midweek of langer? Lees dan mijn blog over de leukste vakantieparken in Nederland. Omdat je voor het boeken van een nachtje geen avonden achter de laptop wil doorbrengen, heb ik een lijstje gemaakt met de meest voorkomende zoekopdrachten. Mis je nog iets, laat het me dan weten. Dan vul ik het lijstje graag voor je aan.

Hotels met een subtropisch zwembad

In ons land kan het weer elke dag anders zijn. En juist omdat het vaak bewolkt is of regent ben je misschien op zoek naar een hotel met een subtropisch zwembad. De leukste De leukste nachtjes weg met kinderen nachtjes weg met kinderen zijn vaak gebaseerd op de pret van je kind. Voor de meeste ouders geldt: als je kind blij is zijn wij ook blij. Hotel Preston Palace in Almelo is een hele bekende. De Bonte Wever in Assen en hotel Havezatemarveld zijn niet alleen kindvriendelijk maar hebben ook veel faciliteiten. Voor leuke aanbiedingen ga je naar de website van Booking.com.

Hotels met hoge kinderkorting

Veel ouders vinden het zonde om te veel te betalen voor hun kinderen terwijl ze amper eten en drinken. Daarom heb ik voor de leukste nachtjes weg met kinderen een lijstje gemaakt van hotels met hoge kinderkorting. Eén van die hotels is ’t Speulderbos hotel in Garderen. Ook Hotel de Zeven Heuvelen in Groesbeek en Hotel HUP in Mierlo zijn hotels waar je voor kinderen tot en met 11 jaar niet hoeft te betalen.

Hotels vlak bij het strand

Of ben je op zoek naar de leukste nachtjes weg met kinderen waarbij het hotel vlak bij het strand ligt. Dat kan natuurlijk ook! Echte familiehotels zijn Hotel de Zeeuwse Kunst in Renesse, Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee en Strandhotel Seeduyn op Vlieland.

Hotels vlak bij een pretpark

Misschien ben je op zoek naar kindvriendelijke hotels vlak bij een pretpark. Dat zijn natuurlijk de leukste lachtjes weg met kinderen! Ik moest meteen denken aan het Efteling hotel in Tilburg of Drouwenerzand in Drouwen. Ook heel populair is hotel De Schatberg De leukste nachtjes weg met kinderen in Limburg vlakbij Toverland.

Bijzondere overnachtingen

Ben je op zoek naar een bijzondere overnachting? Kijk dan eens naar de boomhutovernachtingen in Drenthe18. Hotel de Kluft ligt midden in National Park Weerribben-Wieden. Hou je van de natuur en heb je kleine onderzoekers thuis? Dan zijn deze hotels echt een aanrader. Meer bijzondere overnachtingen lees je in mijn blog van vorig jaar.

Slapen in een kasteel

De leukste nachtjes weg met kinderen kunnen ook heel avontuurlijk zijn. Toen ik mijn blog kastelen route in Nederland postte kreeg ik daarop heel veel leuke reacties. En dat snap ik heel goed want wie wil er nu niet in een kasteel slapen? Er zijn zoveel leuke kastelen waar je kunt slapen met kids dus hierbij een kort lijstje. Kasteel Westhove in Domburg, Kasteel Vorden in Vorden, Kasteel Kerckebosch in Zeist, Kasteel Heemskerk in Heemskerk.

Budget een nachtje weg

Wil je een nachtje weg en ben je op zoek naar een budget hotel? Via de website van Booking.com vaak op zoek naar een leuke aanbieding. Vaak kun je op dinsdag en woensdag voordeliger boeken dan wanneer je boekt op een andere dag.

Meer tips vind je in mijn blog Budget op vakantie.

Liefs,

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published.