Contact

Trekt de passie en ambitie die Chan Stile Di Vita heeft jou aan? Dan nodigen we je graag uit om je informatie achter te laten in het daarvoor bestemde contactformulier en nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ik ben hier
als volger

Leuk dat je ons gevonden hebt! Chan Stile di Vita houdt zich bezig met Travel, Lifestyle, Trends en nog veel meer leuke dingen. Wij bloggen onder andere over het dagelijkse leven, hippe reizen en de laatste trends. Op de kanalen van Chan Stile Di Vita kun je meegenieten van de laatste updates en tofste foto’s.

Ik zoek een fotograaf

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf? Chan Stile di Vita heeft ervaring met fotografie op het gebied van portretten, bruiloften, lifestyle, product, branding- en evenementen. Voor grotere opdrachten werken wij samen met andere video- en fotografen, maar voor de meeste opdrachten werkt de fotograaf alleen. Dit gaat altijd in overleg met de aanvrager. Vind je het ook leuk om foto’s vanuit de lucht te hebben? Op speciaal verzoek nemen wij graag onze drone mee. 

Ik ben hier als bedrijf

Chan Stile di Vita is begonnen met een profiel op Pinterest. Binnen no time hadden we heel veel volgers. Toen ontstond het idee om van een hobby ons bedrijf te maken. Nu staat de teller bijna op 140.000 volgers en hebben we veel traffic.

Wat kan Chan Stile Di Vita voor jou betekenen? Het creëren van de door jouw gewenste content, het ontzorgen en beheren van Social Media platforms en het advies geven en/of begeleiden op basis van de laatste trends op het gebied van reclame en marketing behoren tot één van de diensten waarbij Chan Stile Di Vita voor je klaar staat.

Neem gerust een kijkje op onze Pinterest, Facebookpagina, Instagram en onze andere Social Media platforms.

Samenwerken?

Neem dan contact op via het contactformulier.

Search