Waar is het begonnen…

Chan Stile Di Vita is ontstaan door een groot aantal volgers op Social Media, een blog en een grote passie voor fotografie. Het woord Chan zijn de eerste 4 letter van Chantal. De Italiaanse woorden Stile Di Vita betekenen Lifestyle.

company

Chan Stile Di Vita vindt haar oorsprong door de grote liefde voor Italië

Dat de naam van Chan Stile Di Vita grotendeels bestaat uit Italiaanse woorden heeft te maken met de grote liefde voor Italië. Dit is ook terug te zien in de vele blogs en foto’s over Italië.

Beelden spreken vaak voor zichzelf. Maar mooie beelden doen er nog meer toe. En dat is ons vak.

Wat doen wij als Chan Stile Di Vita

Content Creation, waar fotografie een belangrijke rol in speelt in de vorm van visuele content, en de perfecte balans vindt als het gaat om het tot stand brengen van pakkende tekstuele content.

Een goede website is pas succesvol met doelgerichte teksten en mooie professionele foto’s. En dat is precies waar wij goed in zijn! Het creëren van tekstuele en visuele content voor ondernemers zoals jij en ik.

Online marketing is een heel belangrijk onderdeel voor een bedrijf of organisatie. Het goed neerzetten en het optimaal benutten van online marketing komt veel bij kijken. Chan Stile Di Vita weet dat dit een grote uitdaging kan zijn, en daarom bieden wij de mogelijk aan om jouw online marketing te verzorgen en ontzorgen.

Los hiervan ben je bij Chan Stile Di Vita ook aan het juiste adres als het gaat om puur en alleen fotografie. Als fotograaf bieden wij de diverse vormen van fotografie aan. Hierbij moet je denken aan lifestyle- en portretten. Ook kun je bij ons terecht als het gaat om beauty en fashion fotografie in onze studio. Daarnaast is branding- en evenementfotografie in combinatie met productiefotografie één van de vele specialisaties binnen ons portfolio.

Ben je op zoek naar een team om jouw bruiloft vast te leggen? Dit doen we graag met veel passie en liefde. We houden van ongedwongen foto’s en blijven graag op de achtergrond. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

0 %
Schrijven
0 %
creativiteit
0 %
Fotografie
Search