* Required field
We protect your privacy and share your personal information with third parties only to make this service possible. For more information read our Privacy Policy.

Bloopers in de carwash

By Posted on 0 4 m read 40 views

D

at ik soms een beetje onhandig ben kon je al eerder lezen in mijn blog met hilarische blunders. Ik denk dat er weinig mensen zijn die graag horen wat ze fout doen. Maar kun je er later om lachen waarom zou je ze dan niet onthouden. Leuk voor later of misschien om te laten zien dat jij ook gewoon fouten maakt. Mijn kinderen kunnen er nog het hardst om lachen. Helaas ben ik ook soms een beetje onhandig met auto’s. Zo reed ik een keer de velgen van onze nieuwe auto aan gort toen ik ging parkeren. Maar met de carwash heb ik een haat-liefde verhouding denk ik. Lees je mee? Dan kun jij er misschien om lachen. Speciaal voor jullie schreef ik mijn bloopers in de carwash op.

Verkocht

Onze eerste auto samen was een Fiat 500. We kochten hem kort nadat we in Italië kennis maakten met deze fantastische auto. Na vier jaar werd ons gezin te groot voor deze auto en met tranen in mijn ogenBloopers in de carwash moest ik afscheid nemen van onze auto. Voor de nieuwe kopers wilde ik mijn best doen om de auto zo goed als nieuw af te leveren. We zijn altijd al heel zuinig op onze spullen maar als je iets verkoopt wil je toch dat de koper er ook blij mee is.

Mijn partner was die dag heel druk en vroeg mij om nog even met onze auto door de carwash te gaan. Samen met mijn jongste zoon maakten we nog even een kort ritje zodat we de auto schoon konden afleveren. Ik was natuurlijk niet voorbereid op bloopers in de carwash. Alles leek goed te gaan maar halverwege de carwash brak mijn spiegel aan de zijkant eraf. Ik kon er niks aan doen maar baalde natuurlijk wel! De dealer gaf aan dat hij de spiegel niet op voorraad had dus ik moest de auto afleveren met een kapotte spiegel. De kosten hebben we natuurlijk wel van de prijs afgehaald. Gelukkig konden de nieuwe eigenaars het wel waarderen dat we de auto schoon wilden afleveren. Ze hadden natuurlijk begrip voor de situatie. Dat was één van mijn eerste bloopers in de carwash.

Auto te leen

In juni mochten wij voor een marketingcampagne twee fiat 500E lenen van Zeeuw Automotive. Dat het fijne auto’s waren en wij die dag vaak nagekeken werden was een feit. Maar toen we de auto’s schoon weer wilden inleveren kregen we te maken met nog twee bloopers in de carwash. Mijn partner kreeg de auto, een automaat, niet in zijn neutraal. Elke keer als hij de auto in neutraal zette (in z’n vrij voor handgeschakelde auto’s) blokkeerde de auto. Automatisch gaf de auto dus een blokkade aan op de rem. Met geen mogelijkheid kregen we hem in de stand waarbij de auto in neutraal staat. Met behulp van de dealer heb ik Bloopers in de carwashuiteindelijk de blokkade intern eraf kunnen halen. Intussen waren er meer mensen die zich met het tafereel gingen bemoeien of die het beter wisten. Wel grappig want juist die personen hadden later hetzelfde probleem zagen we.

Vergeten in neutraal te zetten

Vervolgens ging ik door de carwash. De auto werd ingezeept en ik had natuurlijk eerst gekeken of de auto wel van de blokkade af stond. Bij mij stonden deze instellingen goed en ik ging vrolijk de carwash in. Voor mijn gevoel ging het best snel maar dat hoorde er zeker bij dacht ik nog. Zo vaak rijden we niet door de carwash want meestal laten we onze auto’s wassen door JS Cleaning Services die de auto bij huis op komt halen. Volgens mijn partner heeft wassen met de hand meer voordelen omdat er dan minder snel krassen op de auto komen.

Maar nu stond ik daar dus en laten we meteen mijn bloopers in de carwash doornemen. Als eerste vergat ik dus door alle hectiek waarbij mijn partner de auto niet in neutraal kreeg, mijn auto in neutraal te zetten. In de veronderstelling dat ik dit wel had gedaan reed ik in de modus ‘Drive’ en moest ik dus remmen om niet op de auto voor mij te knallen. Ik kwam dus veel te snel uit de carwash en de auto zat nog helemaal onder de zeep en schuim. Gelukkig was de jongen bij de carwash heel begripvol en mocht ik het ritje opnieuw maken. Toen vergat ik bijna om mijn raam dicht te doen maar gelukkig ontdekte ik op tijd dat deze nog open stond.

Heb jij ook wel eens bloopers in de carwash meegemaakt? Laat jouw reactie achter onder mijn blog.

Liefs,

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *