Bij ons thuis

By Posted on 0 2 m read 113 views

I

k schrijf niet vaak over ons huisje, eigenlijk nooit. Sinds de komst van onze dochter hebben we meer spullen in huis dan voorheen. Wat heeft een baby veel nodig en dat terwijl ze nog maar zo klein is. Op dit moment kunnen we niet verhuizen en wonen we met zijn vijven in ons 4-kamerappartement van 95 vierkante meter. Efficiënt en creatief omgaan met de ruimte die we hebben is dan ook wel een must. Het 3-in-1-bed van Stokke is dan ook een geweldige oplossing zodat onze baby bij ons op de kamer kan slapen en de kledingkast van onze jongste zoon kon efficiënt ingedeeld worden zodat hij deze kan delen met zijn zusje. Reden genoeg om wat handige tips met jullie te delen.

Bij de Woonstore kochten we trendy houten kistjes en bij de Hornbach hebben we wieltjes gekocht om deze eronder te zetten. Handig voor de babyspullen zoals luiers, badartikelen, etc. En het staat ook nog eens hartstikke leuk! Voor de baby gebruiken wij kistjes zonder deksel. Ze passen in elkaar (stapelen) maar met wieltjes zijn ze makkelijk onder het bed te rollen of in een hoekje van de kamer zetten.

Ook kochten we een leuke houten ladder. Al die kleine babyjurkjes heb ik hier aan opgehangen en oogt supergoed als decoratie. Omdat baby’s zo ontzettend snel groeien vergeet je soms de kleertjes die in de kast liggen en zijn ze vaak al te klein als je ze aan wil doen. De houten ladder kun je ook goed neerzetten in badkamer voor je handdoeken of in de woonkamer met een leuke hanger.

Houten krukjes zijn altijd goed. Onze kasten zijn best hoog en nu kunnen we onze kleding snel pakken en opruimen. Daarnaast dient het krukje als tafeltje.

Ideaal is het boomhutbed van onze jongste zoon. Hij slaapt hoog zodat hij onder zijn bed kan spelen. Zijn speelgoed zit in houten kisten.

Wij vinden het als ouders belangrijk dat de kinderen kunnen spelen, maar een opgeruimd huis als ze uitgespeeld zijn is ook niet bepaald vervelend. In de woonkamer maken wij gebruik van hippe manden voor het opbergen van speelgoed en spelletjes. De kinderen kunnen makkelijk bij hun spullen maar blijft het huis netjes opgeruimd. Wij hebben deze manden gekocht bij Mand & Stijl. Klik op deze LINK voor de website.

Zo zie je maar, van een kleine ruimte kan je best iets leuks maken wat ook nog praktisch is.

Liefs

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: