Even samen voorstellen…

Wij zijn Chantal en Timothy. We zijn getrouwd, trotse ouders van 2 zoons (Dominic en Jesse) en een dochter (Nova-Mae) en runnen sinds een aantal jaar samen dit eigen bedrijf. Ik zal eerst bij mezelf beginnen.

Chantal

Mijn naam is Chantal, ik ben de oprichter en eigenaar van Chan Stile Di Vita. Ik ben fotografe en content creator. Mijn passie ligt bij het maken van foto’s en het schrijven van verhalen op het gebied van Travel, Lifestyle en Trends. Daarnaast deel ik graag hippe en gezonde recepten, leuke ideeën en tips in en om het huis, en je leest mijn ervaringen als mama. Bijzonder aan deze blogs is ook dat ik persoonlijke ervaringen op de werkvloer deel. Ik ben een beetje onhandig en dat leidt nog wel eens tot grappige situaties.

Als klein meisje schreef ik vroeger al veel brieven naar vrienden, hield een dagboek bij en ging nooit op pad zonder camera. Schrijven is iets wat ik altijd al deed. Mijn grootste hobby’s zijn reizen en fotograferen, en als je het mij vraagt is dit de perfecte combinatie! Op reis maak ik zoveel mee dat het soms lastig is om alle details te onthouden daarom noteer ik al mijn hoogtepunten. Foto’s vertellen vaak al een groot gedeelte van het verhaal, maar de tekst maakt het verhaal compleet. Zo ben ik begonnen met bloggen.

Timothy

Ik zeg wel eens dat hij het brein achter ons bedrijf is, omdat achter elke succesvolle vrouw een geweldige man staat. Timothy is niet alleen het brein achter Chan Stile Di Vita maar ook mede-eigenaar. Hij weet ook veel van IT. Dat laatste komt nog weleens van pas als er iet misgaat of dat er per ongeluk iets verwijderd is wat niet had mogen gebeuren.

Op het moment dat ik foto’s heb geschoten, de beste foto’s heb uitgezocht en nabewerkt, gaat hij de foto’s nog een keer reviewen. Niets wordt aan toeval overgelaten. Samen zijn we een goed team. Maar dat is nog niet alles, achter de schermen houdt hij zich bezig met de website, administratie en zorgt hij ervoor dat alles op de juiste plek staat. Hij is dus eigenlijk onmisbaar.

Zoek